Om os

BEMÆRK - NY EJER PR. 1. MAJ 2024

 

Velkommen hos Yah.dk 

Yah.dk blev startet tilbage i 2010, som et gratis alternativ til de eksisterende auktionssider. Siden udviklede sig med årene til en af Danmarks absolut største online auktionssider.

De første 10 år formåede vi at holde fast i visionen om at alt skulle være gratis, men i 2020 måtte der indføres et lavt gebyr pr. solgte enhed, for at kunne forsætte drift og udvikling. Yah.dk har forsat branchens absolut laveste gebyrer, hvilket gør os yderst konkurrencedygtige i forhold til andre udbydere på markedet.

I april 2023 besluttede de to herrer at sætte siden til salg for at fokusere på andre projekter. Inden det nåede så vidt som et salg, besluttede Maria (Michael's kone) at overtage siden - og dermed blev Yah.dk i familien indtil foråret 2024. Grundet pludselig opstået sygdom måtte Maria desværre afhænde siden igen.

Mikkel Østrup overtog firmaet pr. 1 maj 2024 med ønsket om at drive siden videre i samme ånd, men også forsøge at få udviklet nye ideer og funktioner med tiden, til gavn for alle Yah's trofaste medlemmer.

 

Mikkel Østrup
Yah.dk

Har du spørgsmål så send os en mail på: [email protected], benyt kontaktformularen eller send en besked på Messenger, vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

 

Yah ApS

Bakkedraget 11
4534 Hørve


Facebook: https://www.facebook.com/Yah.dk

Mail: [email protected]

CVR nr.: 43934503

Bank: Danske Bank 3409 13601127